športno društvo NK Kolpa

V TEM VIKENDU ZMAGOVALNO LE CICIBANI

 člani

članska selekcija  je  v osmem  krogu doma odigrala neodločeno. V nedeljo  je v goste prišla ekipa NK Jevnica.  Tekma se je končala brez zadetkov 0:0 (0:0).
  
 Starejši dečki

Starejši dečki U14 so v šestem  krogu v nedeljo doma gostili ekipo NK Zagorje. Po vodstvu od 19', ko je zadel napadalec Aleš Kirin, je ekipa popustila in po prejetih dveh, prepoceni, golih izgubila z rezultatom 1:2 (1:1).
 
 Mlajši dečki

Mlajši dečki U12 pa so v šestem   krogu v soboto doma gostili ekipo NK Ihan-Domžale. Nasprotnika, ki  nam ni dopustil, da bi se naši igralci razigrali in žogo spustili na tla, smo premagali le v eni tekmi, ostale tekme je z minimalno prednostjo dobila ekipa Ihan-Domžale. Rezultati tekem 0:2, 1:3, 2:0, 0:1.

Starejši cicibani

Starejši cicibani U10 so v nedeljo v šestem krogu tudi doma gostili ekipo NK Bravo C, ki so jo glado premagali z rezultatom 5:1.
 
Cicibani 

Cicibani U9 pa so v soboto  odigrali 3. prvenstveni turnir v Grosuplju v organizaciji NK Brinje. Poleg naše ekipe in gostitelja, so se turnirja udeležili tudi NK Krka in NK šentjernej. Naša ekipa je na turnirju zmagala.

Brinje A : Kolpa 1:1 ()  
šentjernej : Krka 2:3 ()  
Brinje A : šentjernej 3:0 ()  
Krka : Kolpa 0:2 ()  
Brinje A : Krka 1:1 ()  
Kolpa : šentjernej 3:0 ()