športno društvo NK Kolpa

VELIKO GOLOV V PODZEMLJU

čLANI

članska ekipa je v nedeljo, 7.11.10 doma odigra tekmo 12. kroga Regionalne Ljubljanske LEGEA lige 10/11 proti NK ARNE TABOR. V lepem, suhem jesenskem vremenu so domačini zabeležili novo zmago. Gosti so zadeli že v 2. minuti in presenetili domačine, ki so malo utrujeni od nedeljskega kosila, na igrišče prišli precej ležerno. Toda kmalu so z bolj zavzeto igo pokazali kdo je gospodar na igrišču v Podzemlju. Končni rezultat 6:3 (4:2) je navdušil številne gledalce, ki so uživali v številnih zadetkih, med njimi nekaj pravih evrogolov. Na malo nogometnih tekmah je moč videti 9 zadetkov. Strelci za domače Turk Damjan (8′), Babiæ Valentin (10′), Pezdirc Matej (27′, 58`), Kralj Jani (35′) in Pezdirc Jože (81′). Za goste so bili uspešni Starc Gašper (2′, 20′) in Petrovič Vladan (82′).
Omeniti velja tudi vse bolj bučno in domiselno navijanje navijaške skupine »Antikristi«, ki so že stalnica na članskih tekmah NK Kolpa.

MLADINCI U-18
Mladinska ekipa je v 10. krogu Mladinske 2. lige v soboto, 6.11.10 doma doma odigrala tekmo proti NK Livar-Brinje in zmagala z rezultatom 4:0 (1:0). Mladinci z sedmimi zmagami, dvema porazoma in z enem noodločenem rezultatom zasedajo 3. mesto.

STAREJšI DEčKI U-14
V soboto 6.11.2010 je selekcija starejših dečkov U-14 gostovala pri vodeči ekipi NK Bravo Publikum. V Ljubljani na Ježici so ostali praznih rok. Izgubili so z 3:0 (2:0). Ljubljančani so bili premočan nasprotnik, in tekma je bila odločena že v prvem polčasu, saj je v 39. minuti nogometaš NK Kolpa Frankovič Blaž dobil drugi rumeni karton in je moral zapustiti igrišče.

MLAJšI DEčKI U-12
V soboto dne 6.11.2010 ob 12.00 uri so mlajši dečki U-12 gostovali v Ljubljani pri NK Slovan. Na igrišču z izredno slabo umetno travo so ekipe odigrale tekmo X., predzadnjega, kroga II. lige MNZ Ljubljana. NK Slovan je našo ekipo pričakala z dobro sestavljeno ekipo A, ki je bila boljša od obeh naših ekip. NK Kolpa je tako zmagala le dve tekmi in osvojila 6 točk, s čimer pa je vseeno zadržala visoko 2. mesto na lestvici, uspela pa je celo povečati razliko točk s tretjo ekipo na lestvici, Interblock B. Ekipa A je priigrala rezultata 1:4 in 5:0, ekipa B pa rezultata 3:0 in 0:2. Tokrat je naša B ekipa odigrala boljši tekmi in je v drugi tekmi z nasprotno ekipo A držala neodločen rezultat skoraj do konca. V zadnjih 5. minuah pa je popustila zbranost, morda je upadla tudi fizična moč, kar je naspotnik kaznoval z dveh golih. V obeh selekcijah je potrebno pohvaliti vse igralce, ki so odigrali tekmi.
Do konca jesenskega dela prvenstva tako ostaja še zadnji krog. V goste nam prihaja vodilna ekipa NK Bravo Publikum B, za katero NK Kolpa zaostaja 7 točk. V tem zadnjem krogu bosta tako vodilni ekipi sami odločili, kdo bo vodilni v II. ligi po končanem jesenskem delu prvenstva.
Tekma zadnjega XI. kroga med domačo ekipo NK Kolpa in trenutno vodilno ekipo NK Bravo Publikum B se bo tako odigrala na domačem stadionu v Podzemlju v nedeljo dne 14. 11. 2010 ob 11.00 uri.