športno društvo NK Kolpa

Veterani NK Kolpa gostili srečanje

V soboto, 26. 11. 2016 so veterani NK Kolpa v popoldanskih urah v telovadnici v Podzemlju priredili turnir v malem nogometu za povabljene ekipe iz Hvara (NK Levanda), Savudrije, Karlovca, Portoroža in črnomlja.
Na turnirju, kjer rezultat ni bil v ospredju, so se sicer najbolje odrezali gostje iz Hvara, drugi so bili domačini, na tretje mesto so se uvrstili Karlovčani, ostali dve mesti pa sta zasedli ekipa iz črnomlja in ekipa “Istre”, ki je bila sestavljena iz veteranov iz Savudrije in Portoroža.
Pred turnirjem v dvorani Oš Podzemelj so vse ekipe v spremljevalnem programu dopoldne obiskale razstavno-prodajni salon Kolpa d.d. v Metliki, osnovno šolo “Bistra buča” na Radovici, v gasilskem domu PGD Metlika pa so bili deležni kosila.
Prijatelji “nogometa in dobre volje” so se po končanem turnirju v večernih urah preselili v gasilski dom PGD Podzemelj, kjer so bile udeležencem podeljene nagrade in priznanja, Druženje ob dobro obloženih mizah, ki naj bi nadaljevanje dobilo naslednje leto s srečanjem na Hvaru, je trajalo še dolgo v noč.