športno društvo NK Kolpa

VSE EKIPE NK KOLPA, RAZEN CICIBANOV, ZMAGALE

čLANI
članska ekipa NK KOLPA je v 17.krogu na domačem igrišču visoko z rezultatom 6:0 (2:0) premagala ekipo NK JEZERO MEDVODE. V lepi kombinatorni igri domačinov gostje niso imeli možnosti, domačini pa bi z malo sreče lahko dosegli še nekaj zadetkov. V lepem, toplem in sončnem popoldnevu so svoje dodali še organizirani navijači, ki so s prepevanjem in bobnanjem med celo tekmo, dodali še ognjemet in dimno zaveso.
Zapisnik tekme:
 


 

MLADINCI
Ekipa mladincev U-18 je v 14. krogu gostovala v Kočevju. Gostovanje pri vodilni ekipi na lestvici je bilo uspešno. Zmaga 1:2 (1:1) in nove tri točke, so ekipo NK Kolpa približale le za točko zaostanka za vodilnim Kočevjem.
Zapisnik tekme:
 
 
STAREJšI DEčKI  U-14
Ekipa starejših dečkov U-14 je v 12. krogu  gostovala v Kresnicah. Visoka zmaga v gosteh 1:5 (0:1) jih je utrdila na šesto mesto na lestvici.
Zapisnik tekme:
 
 
MLAJšI DEčKI U-12
Ekipa mlajših dečkov U-12 je v 14. krogu gostovala na Dobu pri Domžalah. Domačini so bili zelo gostoljubni, saj so gostom NK Kolpa prepustili vseh dvanajst točk. NK Roltek Dob : NK Kolpa 1:2, 0:2, 2:3 2:4.
Zapisnik tekme:
 
 
CICIBANI U-10
Ekipa Cicibanov U-10 je v  11. krogu tekmovanja gostovala v Kočevju. Domačini so bili uspešnejši, saj so po vodstvu gostov na koncu slavili z rezultatom 3:1 (0:1).