športno društvo NK Kolpa

VSE SELEKCIJE KONčALE JESENSKI DEL TEKMOVANJA

čLANI
članska ekipa je v soboto, 13.11.10 gostovala v Kresnicah in proti ekipi NK COCTA KRESNICE zabeležila sedmo zmago v prvem delu tekmovanja. Rezultat 0:3 (0:1) za NK KOLPA je igralce iz Podzemlja zavihtel na drugo mesto jesenskega dela prvenstva. Strelci so bili Pezdirc Matej (5′), Turk Damjan (55′), Kralj Jani (81′).
V soboto 20.11.10 so nogometeši NK kolpa v Podzemlju gostili NK BRINJE. Odigrana je bila zaostala tekma  6. kroga. Domačini so slavili z minimalnim rezultatom 1:0 (1:0). Strelec edinega zadetka je bil v 24. minuti Babič Valentin.
Lestvica: http://www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?akc=tekmovanja&liga=400

MLADINCI U-18
Mladinska ekipa je v 11. krogu Mladinske 2. lige v soboto, 13.11.10 gostovala pri NK DRAGOMER-DREN. Tekma se je kočala z neodločenim izidom 1:1 (1:1). Strelci Osredkar Jan (14′) za domačine in Gorščak Robert (29′) za NK Kolpa. Mladinci bodo prezimili na 3. mestu.
Lestvica: http://www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=403

STAREJšI DEčKI U-14
V nedeljo, 14.11.2010 je selekcija starejših dečkov U-14 v 9. krogu doma gostila ekipo NK DOMŽALE. Zmaga z 4:1 (2:0), jih uvršča na peto mesto na lestvici v jesenskem delu tekmovanj. Starejši dečki so v zaostanku v odigranih tekmah. Zaradi kasnejšega začetka tekmovanja in slabega vremena, ko je nekaj tekem odpadlo, bodo spomladi odigrali še štiri tekme jesenskega dela. Strelci na tekmi v Podzemlju so bili, Malnar Miha (9′, 59′), Veselič Žiga (14′) in Končar Grega (70′) za NK Kolpa in šušnjara Luka (73′) za Domžale.
Lestvica: http://www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=407


MLAJšI DEčKI U-12
V zadnjem krogu je selekcija kljub borbeni in napeti igri do konca doživela boleč poraz. V nedeljo dne 14.11.2010 ob 11.00 uri so mlajši dečki U-12 na domačem igrišču v Podzemlju gostili vodilno ekipo v ligi NK Bravo Publikum B. Odigran je bil zadnji XI. krog II. lige MNZ Ljubljana. Derbi prvih dveh ekip v ligi je prepričljivo dobila vodilna ekipa NK Bravo Publikum B, ki je našo ekipo premagala na vseh štirih tekma ter iz gostovanja odnesla vseh 12 točk. NK Kolpa tako ni osvojila nobene točke, zaradi česar bo na lestvici zagotovo zdrsela na III. mesto, vseeno pa obdržala občutno prednost 29. točk pred zasledovalno ekipo v boju za napredovanje v I. ligo. Ekipa A je priigrala rezultata 1:2 in 1:2, čeprav bi bil po številnih zamujenih priložnosti lahko rezultat tudi ugodnejši, ekipa B pa je priigrala rezultata 1:3, čeprav smo v tekmi poveli, in 0:1, kateri gol je padel v zadnji minuti tekme. Za drugačen rezultatski preobrat pa je našima ekipama zmanjkal le kanček sreče v fazi napada, saj nismo realizirali veliko gol priložnosti.
Kljub porazu je potrebno obe ekipi in vse igralce pohvaliti za nastope v jesenskem delu prvenstva in jima zaželimo uspešno nadaljevanje spomladi.
Lestvica: http://www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=410

V drugi polovici jesenskega prvenstva je selekcija dobila nove drese proizvajalca Joma, katerih stroške so pokrili sponzorji DANIEL PIšKURIč S.P. iz Metlike, MONTAŽA LESNIH IZDELKOV JOŽE PLUT S.P. iz Božič vrha, PREVOZI GOSTINSTVO MEHANIZACIJA JOŽE LEščANEC S.P. iz Božakovega, HUDOROVAC BRANKO iz Križevske vasi ter GOSTINSTVO JANKO BRAčIKA S.P. (gostilna Pri Bartusu) in STP 5 SITOTISK D.O.O. iz Metlike, ki sta pokrila stroške tiska. Vsem navedenim sponzorjem se najlepše zahvaljujemo.