športno društvo NK Kolpa

Začetek zimskega pripravljalnega obdobja NK Kolpe za nadaljevanje spomladanskega dela sezone 2016

MINIL PRVI TEDEN PRIPRAVLJALNEGA OBDOBJA ZA čLANE, KADETE, MLADINCE, STAREJšE IN MLAJšE DEčKE;
CICIBANI ZUNAJ ZAčENJAJO KONEC TEGA MESECA
 
S koncem januarja 2016 se je v šD NK Kolpa za večino starejših selekcij, cicibani se bodo na zunanje površine podali ob koncu februarja, zaključilo zimsko prehodno obdobje. V pogojih, ki jih klub trenutno premore, so vse selekcije tekom zime lahko minimalno vzdrževale pripravljenost v športnih dvoranah v Metliki, Podzemlju in Semiču, s turnirji pa ohranjale tekmovalno napetost.
V tednu, ki je že skoraj za nami, so s pripravljalnim pomladanskim obdobjem na zunanjih igriščih najprej začeli člani, ki jih čaka nadaljevanje prvenstva v 3. SNL Center, kjer branijo trenutno 3. mesto na lestvici. Ravno tako so nove moči pod vodstvom sveže postavljenih  dveh trenerjev začeli nabirati igralci sestavljenih podzemeljsko-črnomaljskih ekip kadetov in mladincev, ki se bodo v 1. ligi MNZ Ljubljana z dobrimi pripravami skušali kar se da približati vrhu razpredelnice, na kateri v tem trenutku zasedajo skupno solidno 4. mesto. S šest do sedem tedenskim ciklom priprav na nadaljevanje sezone sta začeli tudi selekciji starejših in mlajših dečkov, ki jima dobro kaže, da bosta tudi v naslednji sezoni zadržali status tekmovanj v katerih nastopata. S treningi bodo začeli tudi številni klubski vratarji.
Treningi vseh selekcij se bodo tekom pripravljalnega obdobja odvijali na pomožnem in glavnem igrišču v podzemeljskem športnem parku, del treningov bodo selekcije po dogovoru z NK Bela krajina opravile na igrišču z umetno travo v črnomlju, kakor tudi na igrišču z umetno travo na Grabrovcu. V slučaju neprimernih vremenskih pogojev pa bomo ohranili termine v telovadnici v Metliki, Podzemlju in Semiču.    
Igralcem in trenerjem želimo, da bi zastavljeno delo uspešno opravili.
 
Začetek nadaljevanja prvenstva se za člane začne 20. 03. 2016 z domačo tekmo z Ilirijo, vse ostale selekcije pa bodo s svojimi uradnimi tekmovanji startale en teden pozneje. 

Kratek spletni članek o naši članski ekipi v pripravah na nadaljevanje sezone:
http://snportal.si/3-liga/belokranjci-ambiciozno-v-pomlad/

 
INTENZIVNE AKTIVNOSTI NA PRIPRAVE V UMAGU
 
V zadnjem tednu ali dveh v klubu potekajo intenzivne organizacijske aktivnosti, kajti
v dneh šolskih počitnic od 20. 02. do 23. 02. 2016 se bodo tri selekcije (člani, kadeti in mlajši dečki) NK Kolpa, po sedaj že triletni ustaljeni praksi, udeležile krajših zimskih športnih priprav. Letos je izbira padla na Umag (selekcije bodo nastanjene v hotelu Sol Garden), kjer bodo na številnih bližnjih igriščih opravile načrtovane treninge in odigrale pripravljalne tekme.