športno društvo NK Kolpa

ZADNJI DAN PRIPRAV ZAKLJUČILI Z OGLEDOM PRVENSTVENE TEKME

Jutro zadnjega dne priprav smo izkoristili za pospravljanje in pakiranje. Po odhodu iz hotela smo se odpravili še na poslednji trening. Pred pričetkom treninga nas je presenetil in nam namenil nekaj trenutkov tudi nekdanji nogometaš NK Kolpa Rudi Požeg Vancaš. Na današnjem treningu smo izvedli še nekaj dodatnih, koristnih vaj in ga zaključili z medsebojnim dvobojem obeh selekcij.
V spomin so fantje podpisali in predali žogo našemu odličnemu igralcu selekcije U15 Lanu Ogulinu, kateri se s spomladanskim delom poslavlja in nadaljuje svojo nogometno pot pri NK Krka. Lanu želimo veliko uspehov v nadaljevanju kariere.
Sledilo je kosilo in po kosilu ogled prvenstvene tekme med NK Koper in NK Maribor. Po ogledu tekme se bomo odpravili proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

Oba trenerja Elo in Vasko se iskreno zahvaljujeta in pohvalita vse igralce za profesionalnost ter korektnost skozi celotne priprave! Prav tako se zahvaljujeta tudi organizatorju Dejanu Naprudniku predsedniku in trenerju NK Žalec za omogočeno odlično izvedbo priprav.