športno društvo NK Kolpa

ZAKLJUČEK 15. ZIMSKE ŠOLE NOGOMETA

Letošnjo zimsko šolo nogometa je pod vodstvom naših izkušenih trenerjev obiskovalo in uspešno zaključilo 80 otrok. Vadbe so potekale pod vodstvom trenerja Domna Kočevarja na OŠ Metlika, pod vodstvom trenerja Tomaža Kralja na OŠ Podzemelj ter pod vodstvom trenerja Uroša Štuklja na OŠ Semič.

V petek 13.5.2022 se je ob prekrasnem vremenu v Športnem parku Podzemelj odvil zaključek že 15. zimske šole nogometa. Zaključka so se udeležili skoraj vsi otroci, ki so se pridno skozi vso zimo udeleževali treningov. Opravili smo še nekaj vaj ter staršem pokazali, kaj smo se naučili in pridobili z našim vestnim poslušanjem in napotki trenerjev.

Zahvaljujemo se vsem staršem in otrokom za izkazano zaupanje skozi vsa leta. Za pomoč se iskreno zahvaljujemo tudi sponzorju PIZZERIJA IN ŠPAGETERIJA PRI STAREM PILDU.

Opomba: v kolikor želite svojega otroka vpisati v ŠD NK Kolpa in na zaključku zimske šole nogometa niste prevzeli prijavnice, lahko direktno kontaktirate športnega vodjo Elvirja Džemiča (030 467 912) ali tajnika Matjaža Viranta (040 748 590).

Do prihodnje sezone zimske šole vas športno pozdravljamo,
Trenerji in Vodstvo ŠD NK Kolpa