športno društvo NK Kolpa

ZAKLJUČEK 17. ZIMSKE ŠOLE NOGOMETA

Letošnjo zimsko šolo nogometa je pod vodstvom naših izkušenih trenerjev obiskovalo in uspešno zaključilo 65 otrok. Vadbe so potekale na treh belokranjih osnovnih šolah in sicer OŠ Metlika s podružnično šolo Suhor, OŠ Podzemelj ter OŠ Semič s podružnično šolo Štrekljevec.

V petek 10.05.2024 se je v Športnem parku Podzemelj odvil zaključek že 17. zimske šole nogometa. Zaključka se je udeležilo 50 otrok, kateri so se pridno skozi vso zimo udeleževali treningov. Otroci so opravili še nekaj vaj ter staršem pokazali, kaj so se skozi zimo naučili in pridobili z vestnim poslušanjem in napotki trenerjev.

Po zaključku prikaza vaj in nekaj medsebojnih tekem je sledila podelitev priznanj in medalj.

Zahvaljujemo se vsem staršem in otrokom za izkazano zaupanje skozi vsa leta. Za pomoč se iskreno zahvaljujemo tudi našemu dolgoletnemu sponzorju zaključka PIZZERIJA IN ŠPAGETERIJA PRI STAREM PILDU.

Opomba: v kolikor želite svojega otroka vpisati v ŠD NK Kolpa lahko direktno kontaktirate športnega vodjo Elvirja Džemiča (030 467 912) ali izpolnete spletni obrazec na povezavi: https://www.nk-kolpa.si/vpis-v-kolpino-solo/

Do prihodnje sezone zimske šole vas športno pozdravljamo,
Trenerji ŠD NK Kolpa