športno društvo NK Kolpa

Zaključek IX. sezone zimske šole nogometa ŠD NK Kolpa v metliški telovadnici

  

šPORTNO DRUšTVO NOGOMETNI KLUB KOLPA je  v soboto 14. 3. 2015 s pričetkom ob 13.00 uri z  zaključno športno prireditvijo oz. nogometnim druženjem vseh nogometnih razredov zaključil letošnjo IX. sezono zimske šole nogometa, ki smo jo izvajali na Oš Metlika, Oš Podzemelj in Oš Semič. Zaključek smo kot vsa minula leta izpeljali v metliški telovadnici.  Letošnjo zimsko šolo nogometa je obiskovalo 80 otrok.


Otvoritveni nagovor sta mladim nogometašem in njihovim staršem namenila pomočnica ravnateljice Oš Metlika, Janja Jakljič, in ravnatelj Oš Podzemelj, Stanko Vlašič , ki sta povdarila pomembnost ukvarjanja s športom, kolektivnim športom v duhu in načelih  "fair playa". 

Začetek nogometnega rajanja pa je odprl  nogometaš selekcije U13, Alen Golobič, ki je vsem prisotnim prebral 10 zlatih pravil fair playa. V športnem delu prireditve so nadebudni nogometaši in njihovi mentorji svojim staršem in prisotnim klubskim delavcem pripravili prikaz treningov. 


Na zaključku je predstavnik sponzorja  Izkopi Požeg Franci s.p.  iz Krvavčjega vrha, občina Semič v sodelovanju z našima trenerjema udeležencem IX. sezone zimske šole nogometa  podelil medalje-značke nogometaša NK Kolpa in diplome.  Tudi v letošnjem letu smo najmlajšim nogometašem cicibanom podelili medaljo "NOGOMETAš CICIBAN", ostalim starejšim pa za osvojeno znanje, pridobljeno v več zaporednih sezona,  kovinsko medaljo ustrezne žlahtnosti. 

Vsem, ki so nam omogočili izvedbo šole nogometa oz. pri njeni izvedbi občutno sodelovali, pa smo izdali tudi pisne zahvale in sicer Občini Metlika, Občini Semič, Oš Metlika, Oš Podzemelj, Oš Semič  in podjetniku Izkopi Požeg Franci s.p.ki nam je pomagal  obleči naše nogometaše s prepoznavnimi majicami naše zimske šole nogometa, seveda z obvezo, da v naslednji sezoni z vsemi sodelujemo še na višjem, strokovnem nivoju, saj si želimo, da zimska šola nogometa šD NK Kolpa v nogometnem okolju zaradi odličnosti postane stalnica in prepoznavnost našega kluba.

Naslednjo zimsko sezono 2015/2016 bo šD NK Kolpa izvedla jubilejno X. sezono zimske šole nogometa, zaradi česar se bomo potrudili, da bomo zaključek izpeljali jubileju primerno.

šD NK Kolpa se s svojih selekcijah seli na treninge na klubski stadion v Podzemelj, ki smo ga v tej sezoni tudi sanirali, kjer se bodo ekipe začele pripravljati za spomladanski del prvenstva. Vse nadebudne nogometaše vabimo, da se vpišejo v klubske selekcije, kar boste uredili pri svojih trenerjih, in nadaljujejo nogometne treninge.

Na koncu pa bi vse nogometaše in njihove starše seznanili, da bo med letošnjih poletnih počitnicah pri šD NK Kolpa v Podzemlju "2. nogometni kamp" v sklopu vseslovenske akcije "SLOVENIJA KAMP 2015" v času od  dne 6. do 10. julija 2015 v organizaciji S- KAMP, podjetje za organizacijo športnih prireditev, d.o.o., ki je ustanovljeno z namenom, da športne prireditve približa čim večjemu številu otrok širom Slovenije in tudi zunaj meja. Eden od kampov bo tudi v Podzemlju. Otroci bodo s Kolpinimi trenerji preživeli aktiven in poučen teden počitnic. O pripravah na izvedbo kampa bomo informacije tekoče prikazovali tudi na naši spletni strani. 
 

Na spletni strani https://www.nk-kolpa.si/Admin/load.asp?sif_file=novice_z_galerijo&sif_novice=280 utrinki lanskega kampa.