športno društvo NK Kolpa

Zaključek zimske šole nogometa ŠD NK Kolpa v metliški telovadnici

šPORTNO DRUšTVO NOGOMETNI KLUB KOLPA je  v soboto 15. 3. 2014 s pričetkom ob 9.00 uri z  zaključno športno prireditvijo oz. nogometnim druženjem vseh nogometnih razredov zaključil letošnjo VIII. zimsko šolo nogometa, ki smo jo izvajali na Oš Metlika, Oš Podzemelj in Oš Semič. Zaključek smo kot vsa minula leta izpeljali v metliški telovadnici.  Letošnjo zimsko šolo nogometa je obiskovalo 84 otrok.

Otvoritveni nagovoro je mladim nogometašem in njihovim staršem namenila pomočnica ravnateljice Janja Jakljič, ki je povdarila pomembnost ukvarjanja s športom, kolektivnim športom v duhu in načelih  "fair playa". šD NK Kolpa je Oš Metlika v zahvalo za zgledno dolgoletno sodelovanje predala pisno zahvalo in set 5 kom nogometnih žog.

Začetek nogometnega rajanja pa je odprl  nogometaš selekcije U13, Timi čas, ki je vsem prisotnim prebral 10 zlatih pravil fair playa. V športnem delu prireditve so nadebudni nogometaši in njihovi mentorji svojim staršem in prisotnim klubskim delavcem najprej pripravili prikaz treningov. 

Na zaključku prireditve pa je  Župan Občine Metlika, Darko Zevnik, mlade nogometaše pozdravil in jim želel še nadaljno aktivno treniranje ter preživaljanje prostega časa, nakar pa je skupaj s klubskimi delavci  sodeloval pri podelitvi medalj-značka nogometaša NK Kolpa, in pa diplom otrokom, ki so čez zimo obiskovali naše treninge. V letošnjem letu pa smo prvič za najmaljše nogometaše cicibane uvedli še medaljo "NOGOMETAš CICIBAN".


 

Vsem, ki so nam omogočili izvedbo šole nogometa oz. pri njeni izvedbi občutno sodelovali, pa smo izdali tudi pisne zahvale in sicer Občini Metlika, Oš Metlika, Oš Podzemelj, Oš Semič, grafiki Bucik Semič, ki nam je natisnil diplome, Gostilni Pezdirc Semič, ki je pokril strošek nakupa medalj, in podjetjem Gostilni Pezdirc iz Semiča, KLIMAX iz Semiča,  Marko Simonič s.p. iz Semiča  in družbi Prelet d.o.o. iz Metlikeki so oblekli naše nogometaše s prepoznavnimi majicami naše zimske šole nogometa, seveda z obvezo, da v naslednji sezoni z vsemi sodelujemo še na višjem, strokovnem nivoju, saj si želimo, da zimska šola nogometa šD NK Kolpa v nogometnem okolju zaradi odličnosti postane prepoznavnost našega kluba.

šD NK Kolpa se s svojih selekcijah seli na treninge na klubski stadion v Podzemelj, kjer se bodo ekipe začele pripravljati za spomladanski del prvenstva. Vse nadebudne nogometaše vabimo, da se vpišejo v klubske selekcije, kar boste uredili pri svojih trenerjih, in nadaljujejo nogometne treninge.

Na koncu pa bi vse nogometaše in njihove starše seznanili, da bo med letošnjih poletnih počitnicah pri šD NK Kolpa v Podzemlju "nogometni kamp" v sklopu vseslovenske akcije "SLOVENIJA KAMP 2014" v času od  dne 7. do 11. julija 2014 v organizaciji S- KAMP, podjetje za organizacijo športnih prireditev, d.o.o., ki je ustanovljeno z namenom, da športne prireditve približa čim večjemu številu otrok širom Slovenije in tudi zunaj meja. Eden od kampov tudi v Podzemlju. O pripravah na izvedbo kampa bomo informacije tekoče prikazovali tudi na naši spletni strani. Več pa si lahko preberete na 

https://www.nk-kolpa.si/Admin/load.asp?sif_file=koledar_podrobno&sif_koledar=830 
http://www.s-kamp.si/