športno društvo NK Kolpa

Zaključek zimske šole nogometa ŠD NK Kolpa v metliški telovadnici

šPORTNO DRUšTVO NOGOMETNI KLUB KOLPA je  v soboto 16. 3. 2013 s pričetkom ob 9.00 uri z  zaključno športno prireditvijo oz. nogometnim druženjem vseh nogometnih razredov zaključil letošnjo zimsko šolo nogometa, ki smo jo izvajali na Oš Metlika, Oš Podzemelj in Oš Semič. Zaključek smo kot vsa minula leta izpeljali v metliški telovadnici.  

Začetek nogometnega rajanja sta odprla  nogometaš selekcije U10, Kristjan Kofalt, ki je vsem prisotnim prebral 10 zlatih pravil fair playa, in z otvoritvenim nagovorom podpredsednik šD NK Kolpa in ravnatelj Oš Metlika, Jože Mozetič. 
V športnem delu prireditve so nadebudni nogometaši in njihovi mentorji svojim staršem in prisotnim klubskim delavcem najprej pripravili prikaz treningov. Na koncu prikaza pa so nogometni razredi odigrali še medsebojne tekme, nakar pa je sledil krajši uradni zaključni program. 

Župan Občine Metlika, Darko Zevnik, je mlade nogometaše pozdravil in jim želel še nadaljno aktivno treniranje ter preživaljanje prostega časa, nakar pa je skupaj z ravnateljem Oš Podzemelj, Stankom Vlašičem, športnim vodjem šD NK Kolpa, Vojko Spudiæem in podpredsednikom  šD NK Kolpa, Jožetom Mozetičem, sodeloval pri podelitvi medalj, značka nogometaša NK Kolpa, in pa diplom otrokom, ki so čez zimo obiskovali naše treninge.


 

Vsem, ki so nam omogočili izvedbo šole nogometa oz. pri njeni izvedbi občutno sodelovali, pa smo izdali tudi pisne zahvale in sicer Občini Metlika, Oš Metlika, Oš Podzemelj, Oš Semič, grafiki Bucik Semič, ki nam je natisnil diplome, Gostilni Pezdirc Semič, ki je pokril strošek nakupa medalj, in podjetju Prelet d.o.o. iz Metlike, ki je oblekel naše nogometaše s prepoznavnimi majicami, seveda z obvezo, da v naslednji sezoni z vsemi sodelujemo še na višjem, strokovnem nivoju, saj si želimo, da zimska šola nogometa šD NK Kolpa v nogometnem okolju zaradi odličnosti postane prepoznavnost našega kluba.

šD NK Kolpa se s svojih selekcijah seli na treninge na klubski stadion v Podzemelj, kjer se bodo ekipe začele pripravljati za spomladanski del prvenstva. Vse nadebudne nogometaše vabimo, da se vpišejo v klubske selekcije, kar boste uredili pri svojih trenerjih, in nadaljujejo nogometne treninge.