športno društvo NK Kolpa

Zaključek zimske šole nogometa ŠD NK Kolpa v soboto 14.3.2015 s pričetkom ob 13.00 uri v metliški telovadnici

V skladu z društvenim  programom je  tudi v letošnjem letu šPORTNO DRUšTVO NOGOMETNI KLUB KOLPA, ki deluje v javnem interesu na področju športa,  v sodelovanju z Oš Metlika, Oš Podzemelj in Oš Semič uspešno speljala IX. sezono zimske NOGOMETNE šOLE, ki smo jo tudi v letošnjem letu umestili  v grassroots program Medobčinske nogometne zveze Ljubljana oz. Nogometne zveze Slovenije.

Otroci so pri treningih izvajali osnovne vaje dela z žogo ter vaje ostalih osnov nogometa, ki so primerne za to starost. Delo je potekalo pod strokovnim vodstvom trenerjev NK KOLPA s pridobljeno nogometno licenco. Poleg nogometa je bil  poudarek na zdravem načinu življenja, druženju, tolerantnosti, fair-playu, koristni porabi prostega časa in predvsem na razvoju pozitivnega odnosa do športa, do športa v vseh življenjskih obdobjih.

Kot vsa minula leta, bomo tudi letos zaključili zimsko šolo nogometa z zaključno športno prireditvijo oz. nogometnim druženjem vseh nogometnih razredov v metliški telovadnici v soboto 14. 3. 2015 s pričetkom ob 13.00 uri.
 
Vabljeni vsi naši nadebudni nogometaši in njihovi starši, katerim bomo skozi, v programu pripravljenih trening vaj, prikazali kaj so se najmlajši nogometaši skozi zimo naučili.
 
Vsem, ki so nam omogočili izvedbo šole nogometa oz. pri njeni izvedbi občutno sodelovali, pa se zahvaljujemo in sicer Občini Metlika, Občina Semič, Oš Metlika, Oš Podzemelj, Oš Semič, ter podjetniku Izkopi Požeg Franci s.p.  iz Krvavčjega vrha, občina Semič, za prepoznavne majice šOLE NOGOMETA, seveda z obvezo, da v naslednji sezoni sodelujemo še na višjem, strokovnem nivoju, saj si želimo, da zimska šola nogometa šD NK Kolpa v nogometnem okolju ostane prepoznavnost našega kluba.

šD NK Kolpa se s svojih selekcijah seli na treninge na klubski stadion v Podzemelj, kjer se bodo ekipe začele pripravljati za spomladanski del prvenstva. Vse nadebudne nogometaše vabimo, da se vpišejo v klubske selekcije, kar boste uredili pri svojih trenerjih, in nadaljujejo nogometne treninge.

zaključek 2006-2009

Bilten str. 22-28

(https://www.nk-kolpa.si/Upload/files/NK%20Kolpa%2020%20web.pdf)zaključek 2010

(https://www.nk-kolpa.si/Admin/load.asp?sif_file=galerija_slike&sif_ga=73)zaključek 2011

(https://www.nk-kolpa.si/Admin/load.asp?sif_file=galerija_slike&sif_ga=80)

 zaključek 2012

zaključek 2013

zaključek 2014