športno društvo NK Kolpa

Zaključek zimskih lig za selekciji U-11 in U-8, Mlajši učenci OŠ Metlika področni prvaki v malem nogometu

Zaključek zimskih lig za selekciji U-8 in U-11

U-11 šD NK Kolpa zmagovito sklenila zimsko ligo šD Tian
Po treh mesecih igranja v zimski ligi, ki ga je na z "balonom" pokritem igrišču z umetno travo v Novem mestu organiziralo športno društvo Tian-Nogometna šola Jasmin Kurtiæ, je selekcija cicibanov U-11 šD NK Kolpa, nastopila je pod imenom sponzorja Topdom d.o.o., po štirinajstih krogih kakovostnega tekmovanja zbrala največ točk in se v konkurenci osmih ekip zavihtela na 1. mesto. čestitamo mladim igralcem, trenerju, staršem in sponzorju ekipe skupini Topdom!

Selekcija U-8 šD NK Kolpa je v šentjerneju zaključila z zimsko ligo Dolenjske, Posavja in Bele krajine. Fantje so z borbeno, atraktivno in hitro igro navdušili starše, za svoje igre in odnos pa so si prislužili zlato medaljo! čestitke ekipi, trenerju in staršem!


 

Mlajši učenci Oš Metlika področni prvaki v malem nogometu

V torek, 01. 03. 2016 so mlajši dečki Oš Metlika, ki jo sestavljajo člani selekcije U-13 našega kluba, postali področni prvaki v malem nogometu za šolsko leto 2015/2016. Na poti do prvega mesta so ugnali vrstnike iz Oš šentjernej, Oš Vavta vas, Oš Mirana Jarca iz črnomlja in Oš Trebnje.
čestitamo!