športno društvo NK Kolpa

ZIMSKA TEKMOVANJA MLAJŠIH SELEKCIJ

 TURNIR SELEKCIJE U-7  V IVANčNI GORICI

Igralci naše najmlajše selekcije, mlajši cicibani U7, so se v soboto 1. decembra 2012 v telovadnici Srednje šole Josipa Jurčiča v Ivančni Gorici udeležili turnirja v organizaciji Nš Ivančna Gorica.

SKUPINA A: SKUPINA B:
01.NK Bravo 01.NK Kolpa
02.Nš Ivančna Gorica 1 02.MNC Dren-Vrhnika
03.NK Svoboda Kisovec 03.Nš Ivančna Gorica 2
04.NK Brinje
 
 
04.NK Trebnje
 
 
 
 

Rezultati v tej selekciji gotovo niso na prvem mestu, pomembno je druženje in igra, v kateri morajo otroci uživati, in otroci, starši in trener so uživali, pri tem pa tudi pokazali veliko nadebudnega nogometnega znanja.

Tekme v skupini:

NK Kolpa:Nš Ivančna Gorica 2      0:2
NK Kolpa:NK Trebnje              2:2
NK Kolpa:MNC Dren-Vrhnika  0:0

Tekma za 5. mesto:

Nš Ivančna Gorica:NK Kolpa     2:3 

novo
TURNIR "RAD IGRAM NOGOMET" U-8  V čRNOMLJU


Selekcija U8 se je v soboto dne 15. 12. 2012 ob 10.00 uri udeležila turnirja zimskega tekmovanja "Rad igram nogomet", ki ga je v telovadnici Oš Mirana Jarca v črnomlju organiziral NK Bela krajina.

Naša najmlajša tekmovalna selekcija se je tako v I. fazi turnirskega razigravanja v zimskem tekmovanju "Rad igram nogomet", ki v tej fazi poteka še pod okriljem MNZ Ljubljana, srečala z dvema ekipama NK Bela krajina 1 in NK Bela krajina 2, ter NK Brinje 2, ki pa se turnirja niso udeležili. Naša selekcija je eno ekipo sosednjega kluba premagala, od druge pa je izgubila. V nadalnjo fazo razigravanja se je tako uvrstial ekipa NK Bela krajina 1, kateri želimo veliko športne sreče v nadaljnjem tekmovanju.

NK Bela krajina 1 : NK Kolpa  5:1
NK Bela krajina 2 : NK Kolpa  1:5
NK Kolpa : NK Brinje 2           3:0 bb

novo
TURNIR "NOGOMET NAS DRUŽI 2" ZA SELEKCIJO U-10  V TRBOVLJAH

Selekcija U10 se je v nedeljo 16. 12. 2012 udeležila dvoranskega nogometnega turnirja "NOGOMET NAS DRUŽI 2" v Trbovljah, ki ga je organiziral NK Rudar Trbovlje.

Organizator, ki je pripravil turnir na organizacijskem in promocijskem visokem nivoju, nas je umestil v skupino D predtekmovanja, v kateri so bile še ekipe

1. ND Idrija
2. NK Kolpa
3. NK Radomlje
4. Nš Maksi Jesenice

Rezultati predtekmovanja:

NK Kolpa : ND Idrija                 1:1
NK Radomlje : NK Kolpa          2:0
Nš Maksi Jesenice : NK Kolpa  1:0

Osmina finala:
NK Kolpa : NK Rudar Trbovlje (zeleni)  1:1 (po kazenskih strelih napredovala naša ekipa)

četrt finala:
NK Kolpa : NK Kamnik           0:1

Nov klubski šal 

Sponzorju Spravilo in sečnja lesa Roman Poljanc s.p. se zahvaljujemo za finančno pomoč pri financiranju novega klubskega šala. Trenutno so v izdelavi še klubske zimske kape za vse glave naših igralcev, katerih nakup je omogočil MONTAŽA LESNIH IZDELKOV JOŽE PLUT S.P..